AVÍS.-

 

www.solergibert.net  és un espai web particular. El Propietari/administrador d’aquest espai web no està vinculat a cap contracte o acord comercial ni està obligat a oferir serveis  de cap tipus, sigui quin sigui el seu origen, ni gratuïts ni de pagament .

 

El Propietari/administrador es reserva el dret de mostrar, modificar, eliminar o cancel·lar qualsevol dels continguts d’aquest espai web, en qualsevol moment i sense previ avís.

 

El Propietari/administrador no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet ni a danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes.

 

El Propietari/administrador desautoritza expressament la reproducció total o parcial, a través de tots els mitjans, de les obres aquí exposades, només l’autor de cada una de les obres en pot autoritzar el seu ús. L’administrador no es fa responsable de cap de les opinions, idees o comentaris exposats i/o expressats en aquest espai web de terceres persones.

 

El autors que publiquin imatges, fotografies o qualsevol altre contingut al portal solergibert.net  accepten tenir totes les responsabilitats morals i legals dels continguts  expressats

 

Al visitar y/o utilitzar el portal solergibert.net i els seus serveis oferts RECONEIXES HAVER LLEGIT I ACCEPTAT com a USUARI les condicions exposades en aquest avís.